Počitniška hišica - Podčetrtek

Vse, ki iščete prostor za mirno ali aktivno sprostitev v objemu prelepega Kozjanskega, vabimo, da obiščete počitniško hišico Zdravstvene fakultete Ljubljana in preživite dopust v prijetni naravi.

 

Za nekaj dni se prepustite miru neokrnjene narave, razvajanju v termalni vodi in možnostim teka, kolesarjenja, pohodništva, ter izletov po pokrajini "grofov in razbojnikov", ki jo zaznamujejo vinogradi in gozdovi. Terme vam nudijo tudi možnost razvajanja v prestižnem najwelnessu v Sloveniji, Orhideliji.

 

Prijetna lesena brunarica Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani se nahaja v naselju ljubkih hišic Natura, v neposredni bližini vodnega parka Aqualuna, kjer boste od 27.7.17 lahko preizkusili novo atrakcijo:  tobogan Black Cannon.

 

V spodnji etaži hišice so vam na voljo  kuhinja, jedilnica z dnevnim prostorom ter kopalnica.

V zgornji etaži sta dve sobici s petimi posteljami ter simpatičnim balkonom.

 

Cena najema hišice na nočitev je 27 EUR in vključuje DDV.

 

Naši gostje imajo možnost v predprodaji kupiti karte za koriščenje termalnih kapacitet, vključno z Orhidelijo, po 30 % nižji ceni.

 

Proste kapacitete, ki so vam trenutno na voljo, si lahko ogledate spodaj.

 

Za rezervacijo pokličite na 01 300 11 65 - ali pišite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Vabljeni!

 

 

Kategorija: Predstavitev - splošno