Počitniška hišica - Podčetrtek

Vse, ki iščete prostor za mirno ali aktivno sprostitev v objemu prelepega Kozjanskega, vabimo, da obiščete počitniško hišico Zdravstvene fakultete Ljubljana in preživite dopust v prijetni naravi.

 

Za nekaj dni se prepustite miru neokrnjene narave, razvajanju v termalni vodi in možnostim teka, kolesarjenja, pohodništva, ter izletov po pokrajini "grofov in razbojnikov", ki jo zaznamujejo vinogradi in gozdovi. Terme vam nudijo tudi možnost razvajanja v prestižnem najwelnessu v Sloveniji, Orhideliji.

 

Prijetna lesena brunarica Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani se nahaja v naselju ljubkih hišic Natura, v neposredni bližini vodnega parka Aqualuna, kjer boste od 27.7.17 lahko preizkusili novo atrakcijo:  tobogan Black Cannon.

 

V spodnji etaži hišice so vam na voljo  kuhinja, jedilnica z dnevnim prostorom ter kopalnica.

V zgornji etaži sta dve sobici s petimi posteljami ter simpatičnim balkonom.

 

Cena najema hišice na nočitev je 27 EUR in vključuje DDV. V ceni karte niso vključene, le-te si gostje priskrbijo sami. 

AMBICIOZNA PRENOVA TERM PODČETREK

V Podčetrtku bodo do konca junija 2018 popolnoma prenovili in posodobili ponudbo Wellness centra Termalija.

S posodobitvijo bodo tudi v Termaliji zagotovili najboljše in visokokakovostne storitve na področju vodnih doživetij in sprostitve. Vsebine bodo v delu Termalija – FAMILY FUN prvenstveno prilagojene družinam z otroki, v delu Termalija - RELAX pa vsem željnim sprostitve in rekreativnega plavanja. Ob koncu obnovitvenih del vam osebje Term zagotavlja, da bo Termalija s svojo atraktivno in unikatno ponudbo zagotovo postavila nove standarde na tem področju in se s tem postavila ob bok že večkrat nagrajenemu centru Wellness Orhidelia.

Prenova Wellness centra Termalija poteka postopoma. Prva faza, ki obsega popolno prenovo dosedanjega zunanjega dela Termalije (bazeni in obbazenski prostor pod nekdanjo tendo) ter izgradnjo novega kompleksa, t.i. Termalija – FAMILY FUN je bilazaključena v februarju 2018. 

V drugi fazi prenove, t.i. Termalija – RELAX, bodo prenovili preostali obstoječi del Termalije (preostanek bazenov, restavracija, recepcija, garderobe). V času prenove Termalija - Relax bo za goste nemoteno obratoval nov del Termalije - Family fun in prenovljen Savna svet Termalija.

Nova Termalija v novi preobleki in s ponudbo za vse generacije bo popolnoma dokončana v juniju 2018. Takrat bo goste pričakal edinstven ambient v obnovljenem Wellness centru Termalija.

 

Proste kapacitete, ki so vam trenutno na voljo, si lahko ogledate spodaj.

 

Za rezervacijo pokličite na 01 300 11 65 - ali pišite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Vabljeni!

 

 

 

 

Kategorija: Predstavitev - splošno