Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Univerza v Ljubljani obvešča, da je razpis EUTOPIA Program mobilnosti raziskovalcev (EUTOPIA Researcher Mobility Program), ki se izvaja v okviru Erasmus + EUTOPIA 2050 ter EUTOPIA TRAIN projekta, še vedno odprt.

EUTOPIA Program mobilnosti raziskovalcev podpira izmenjavo strokovnega znanja in raziskovalnih infrastruktur ter razvoj skupnih raziskovalnih dejavnosti (npr. skupne publikacije, skupne prijave na mednarodne razpise, inovacije ipd.) preko financiranja kratkih raziskovalnih obiskov pedagoških sodelavcev z doktoratom v trajanju od 2 do 3 tednov na EUTOPIA partnerskih univerzah.

Program je odprt za vse znanstvene discipline in teme, spodbujajo pa se projekti, povezani s temo "Planetarne blaginje" (Planetary well-being). Projekti bodo izvedeni na gostujoči instituciji v sodelovanju z izbranim gostujočim raziskovalcem oz. profesorjem, domača institucija pa povrača stroške mobilnosti v višini do 3.000 EUR za enkratni obisk. Univerza v Ljubljani bo v skladu s programskim proračunom financirala naslednje vrste malih projektov:
- klasični raziskovalni projekt (poudarek na znanstvenih ciljih);
- inovacijski projekt (poudarek na raziskavah in razvoju, inovacijah in prenosu tehnologije) ali
- projekt, ki se osredotoča na uporabo rezultatov raziskav in vključevanjem družbe.

Prijave so odprte do porabe sredstev.

Podrobne informacije o programu.
Interne usmeritve.
Prijavni obrazec.

Spletna stran programa.

Kontaktna oseba na strani UL: ga. Rebeka Lesjak (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ; T.: 01 2418 529).

V kolikor se boste odločili za prijavo, vas naprošam, da o tem obvestite MPP (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).  

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »