Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

S 1. junijem 2021 se je odprl 2. Razpis za Inovacijski sklad UL. Sofinanciral bo perspektivne inovativne projekte na področju prenosa znanja v višini od 5.000 do 25.000 €. S prejetimi sredstvi se bodo projekti približali višjim stopnjam tehnološke pripravljenosti in s tem tudi industrijskim partnerjem oz. trgu. Proračun Inovacijskega sklada v letu 2021 znaša 70.000 €. Sredstva bodo dodeljena izbranim projektom prek razpisa.

Prijavite lahko tehnološke in netehnološke projekte, ki jim do sklenitve licenčne/prodajne pogodbe/pogodbe o skupnem razvoju ali prijave na večji razpis za preverbo koncepta manjka:
- delujoči prototip ali
- študija izvedljivosti ali
- raziskava trga ali
- potrditev delovanja tehnologije v industrijskem/kliničnem okolju ali
- vzpostavitev odnosov z relevantnimi podjetji.

Na razpisu lahko kandidirajo:
- raziskovalni projekti, katerih intelektualna lastnina je v lasti UL;
- če je lastnikov več, mora biti tehnologija vsaj v 50-% lasti UL (če sta lastnika 2) oz. vsaj v 30-% lasti UL (če so lastniki 3 ali več);
- če gre za univerzitetni know-how, morajo biti urejena pravna razmerja z UL.
- raziskovalec lahko sodeluje le z eno projektno prijavo.

Rok za prijavo: 20. 8. 2021.

Letak

Razpis

Spletna stran s podrobnimi informacijami o načinu prijave

Kontaktna točka za več informacij: Pisarna za prenos znanja UL (preko e-naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefon. št.: 01 241 85 81 (Jana) ali 01 241 85 33 (Simona).

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »