Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Vljudno vabljeni na dan Varne in raznolike UL. Dogodek za zaposlene, ki bo potekal 8. novembra med 9.00 in 17.00 na Rektoratu UL v Zbornični dvorani in prek spleta, je eden od številnih dogodkov Zveze EUTOPIA, ki mesec november posveča temam raznolikosti in vključevanja.

Dan Varne in raznolike UL obsega štiri okrogle mize:
- ob 9.00: Varna UL o preprečevanju in obravnavi nasilja, nadlegovanja in spolnih napadov
- ob 11.00: Dostopna UL o vključevanju in dostopnosti do izobraževanja oseb s posebnimi potrebami in posebnim statusom
- ob 13.00: Vključujoča UL o položaju LGBTIQ+ oseb na UL
- ob 15.00: Usklajevanje študijskega, poklicnega in zasebnega življenja

Zaposlene in zaposleni, študentke in študenti, alumni ter zunanje gostje in gosti bodo delili svoje osebne, akademske in karierne izkušnje na področju vključevanja, preprečevanja nasilja, raznolikosti ter odprli priložnost za razpravo.

Na dogodek se prijavite na portalu POPR
- Zaposleni UL, ki portal že uporabljate, se prijavite z izbranim uporabniškim imenom in geslo.
- Zaposleni UL, ki portal uporabljate prvič, se registrirate tako, da kliknite na skupino Zaposleni UL, moder gumb Registracija in izpolnite obrazec, v katerem si izberete uporabniško ime in geslo. Po odobritvi se boste lahko prijavili z izbranimi podatki.

Dan prej, 7. novembra, bo dogodek Varna in raznolika UL namenjen študentkam in študentom. Prosim, da to informacijo delite z njimi.

V primeru dodatnih vprašanj pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »