Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Od 16. do 18. marca 2023 so študenti sanitarnega inženirstva Medicinske fakultete Univerze na Rijeki že šesto leto zapored ponovno organizirali študentski kongres Sanitas.

Letos se ga je aktivno ter tudi kot poslušalke skupno udeležilo pet študentk študijskega progama Sanitarno inženirstvo prve stopnje iz Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Lara Erjavec in Lara Klemenčič s prispevkom »Natjecanje Ecotrophelia i novi prehrambeni proizvod HAJDI« ter Tjaša Erjavec in Tjaša Joger s prispevkom »Ponašanje vozača u prometnoj nezgodi«. Poleg tega pa je bila doc. dr. Martina Oder z Oddelka za sanitarno inženirstvo povabljena, da na omenjenem kongresu izvede plenarno predavanje z naslovom »Sanitarni inženjer - desna ruka arhitekta - uloga sanitarnog inženjera u planiranju i izgradnji naselja«.

Tovrstna udejstvovanja študentov poleg rednih študijskih obveznosti krepijo njihove strokovne in komunikacijske veščine ter tudi vezi med obema institucijama.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »