Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Pedagoška fakulteta UL vabi dva študenta/tki študijskega programa Fizioterapija ali študijskega programa Delovna terapija (1. stopnja) k sodelovanju na projektu, ki se bo izvajal v okviru javnega razpisa »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«.

Projekt bo potekal v zimskem semestru študijskega leta 2022/2023, trajanje projekta je omejeno na tri mesece. V tem času bo vsak sodelujoči študent opravil 120 ur dela. Študenti bodo v okviru projekta najprej izvedeli nekaj o pomenu vključevanja gibanja v svoj vsakdan, še posebej v delovni proces. Spoznali bodo različne načine in možnosti vključevanja gibanja ter možnosti oblikovanja in priprave delovnega okolja na način, ki spodbuja gibanje. Študenti bodo nato v delovnem okolju partnerja (delovna organizacija) pripravili in izvedli različne oblike gibalnih odmorov ter pripravili zgibanke, plakate, posnetke in podobno s primeri vaj za gibalne odmore. Hkrati pa bodo v delovnem okolju partnerja dobili informacije o procesu kreiranja pohištva, namenjenega delovnim organizacijam ter z njim predebatirali ideje o možnih prilagoditvah pohištva na način, da bi le to spodbujalo gibanje.

Opravljeno študentsko delo bo plačano, in sicer v višini 10,45 EUR/uro bruto-bruto, kar pomeni približno 6,25 EUR/uro neto. Sodelujoči študenti morajo biti ves čas trajanja projekta redno vpisani v študijski program.

Študente, ki ste zainteresirani za sodelovanje na projektu, naprošajo, da na e-naslovTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredujete kratko e-sporočilo z vašimi podatki in izraženim interesom za sodelovanje.

Rok za prijavo za sodelovanje na projektu je sreda, 24. 8. 2022.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »