Prispevki

Dan ZF 2018

V petek, 9. 3. 2018 je potekal dan Zdravstvene fakultete. Na prireditvi s pričetkom ob 10. uri smo podelili diplomske listine diplomantom študijskih programov 2. stopnje, priznanja študentom za uspeh pri študiju ter priznanja Zdravstvene fakultete za obštudijske dejavnosti.

 

Fotogalerija

 

Na prireditvi, ki se je pričela ob 12. uri, smo v družbi slavnostnih gostov podelili priznanja najzaslužnejšim sodelavcem Zdravstvene fakultete ter partnerskim institucijam, slovesno pa smo otvorili tudi razstavo portretnih fotografij dosedanjih dekanov.

 

Fotogalerija

 

Opomba: Za prenos fotografij iz zgornjih povezav spletnega portala Shutterfly potrebujete poseben email in geslo. S spodnjim emailom in geslom se pod rubriko (Sign in) prijavite v sistem. Ko je prijava uspešna se vam bo v zgornjem desnem kotu prikazala povezava do vseh fotografij in albumov kot gumb pojdi do slik (Go to photos). S klikom na ta gumb boste prišli do vseh fotografij vaše podelitve. Izbrane označite in jih nato prenesite na namizje svojega računalnika. Po uspešnem prenosu vas naprošamo, da se iz sistema tudi odjavite.


Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Geslo: ZFUL

Kategorija: Aktualna obvestila