Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Rektorjeva nagrada je tradicionalno tekmovanje, ki spodbuja inovacije na Univerzi in pomaga inovatorjem na poti do trga. Organizirata ga Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI).

Že drugo leto zapored so tekmovanje razdelili v dve kategoriji:

- kategorijo študentk, študentov, alumen, alumnov,
- kategorijo raziskovalk, raziskovalcev, redno zaposlenih na Univerzi v Ljubljani.

Razlogi za prijavo:
- nagradni sklad znaša 12.000 € (6000 € za posamezno kategorijo). Rektor Univerze v Ljubljani bo zmagovalki/zmagovalcu ali zmagovalni skupini kategorije podelil nagrado 3000 €, drugo uvrščenemu 2000 € in tretjemu 1000 €.
- možnost udeležbe na delavnicah oblikovanja poslovne ideje, zaščite intelektualne lastnine ter nastopanja in predstavitve ideje pred komisijo (pitching).
- pridobitev ocene komercialnega potenciala ideje.

Najboljši boste imeli možnost vstopiti v program LUI, kjer vam bodo pomagali pri pridobitvi finančnih virov ter dostop do investitoric, investitorjev in gospodarstvenic, gospodarstvenikov.

Rok za prijavo: 19. september 2021 do 23.59 ure.

Svoje inovacije prijavite prek spletnega obrazca.

Več informacij o pogojih sodelovanja in merilih ocenjevanja prijav

E-naslov za morebitna vprašanja: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali na tel. št.: 01 620 34 82.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »