Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Vabimo vas, da se pridružite največjemu slovenskemu festivalu za grajenje inovacijske skupnosti, ki bo potekal med 16. in 25. oktobrom 2023 na lokacijah po vsej Sloveniji.

UNI.MINDS 2023 bo skozi interdisciplinarni program ponudil vpogled v prebojne inovacije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Za boljše razumevanje potreb industrije pa bodo podjetja odprla svoja vrata in predstavila svoje izzive raziskovalcem, študentom ter drugim predstavnikom gospodarstva.

Vljudno vabljeni, da si ogledate program in si rezervirate svoje mesto v dvorani/na avtobusu, saj je število mest omejeno.

Za več informacij in prijavo obiščite https://uniminds.si/, v primeru vprašanj pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »