Poletna šola za dijake 2019

Karierni centri UL od 26. do 30. avgusta 2019 organizirajo brezplačno poletno šolo za dijake »Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate«. Ta bo tudi v letošnjem letu omogočila dijakom iz vse Slovenije, da spoznajo svoje interese, talente, osebnostne lastnosti, vpisni postopek, poklice prihodnosti, možnost mednarodnih izmenjav in štipendij, fakultete, akademijo ter različna podjetja in organizacije.

Na letošnji poletni šoli sodeluje 16 fakultet, med njimi tudi Zdravstvena fakulteta in ena akademija Univerze v Ljubljani (UL) ter 12 podjetij in organizacij. Dijaki bodo lahko prek aktivne udeležbe odkrivali, kaj določen študijski program nudi in kakšne poklice lahko z določeno izobrazbo opravljajo v praksi. 

Torej, dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, je brezplačna Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da se bolje spoznate, obiščete fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidite, kaj s pridobljeno izobrazbo in poklicem lahko počnete po koncu študija.

Poletna šola je sestavljena iz treh sklopov in je izbirnega tipa. Izberete si lahko delavnice in obiščete fakultete in akademijo ali podjetja/organizacije, ki so vam zanimivi. Prijavite se na posamezno delavnico ali obisk in ne na celotno poletno šolo.

Več informacij najdete na spletni strani ali Facebook strani Kariernih centrov UL.

logotip

Kategorija: Aktualna obvestila