Klub diplomantov ZF - Alumni UL spletni portal

 

Spoštovani diplomanti in člani Kluba diplomantov!

Na Zdravstveni fakulteti si želimo ohranjati stik z našimi diplomanti ter utrjevati pripadnost fakulteti tudi po zaključenem študiju. Diplomante vseh študijskih programov povezujemo v skupnost v okviru Kluba diplomantov Zdravstvene fakultete.

Vse diplomante, ki so že člani Kluba diplomantov, vabimo, da svoje članstvo obnovijo na spletnem portalu Alumni UL, ki združujevse klube diplomantov Univerze v Ljubljani. Ostale diplomante pa vljudno vabimo, da se Klubu pridružijo.

Univerza v Ljubljani je ustanovila mrežo klubov alumnov članic pod skupnim imenom Alumni UL. Od danes, 19. 6. 2018, je diplomantom na volju spletni portal. V novem spletnem okolju lahko poiščete nekdanje sošolce, organizirate obletnico, predate svoje znanje naslednjim generacijam, prebrskate po objavljenih prostih delovnih mestih, poiščete nove poslovne priložnosti ali preverite katero od ugodnosti, ki jih lahko koristite pri naših partnerskih organizacijah.

Aktualna strokovna izobraževanja in drugi dogodki, ki jih organiziramo na Zdravstveni fakulteti so priložnost za nova sodelovanja, druženje in izmenjavo izkušenj. Članom Kluba diplomantov (Alumni) nudimo 10 % popusta za dogodke v organizaciji Centra za vseživljenjsko učenje.

Vabimo vas, da se pridružite kolegom na novem spletnem portalu Kluba diplomantov Zdravstvene fakultete v okviru Alumni UL!

 baner za web

 ____________________________

alúmen -mna m (ú)
nav. mn. kdor po zaključku šolanja na določeni srednji ali visoki šoli še naprej izkazuje povezanost z njo

Vir: Slovar slovenskega knjižnega jezika

Kategorija: Aktualna obvestila