Tečaj risanja in modeliranja 2018

 

 foto tečaj risanja za objavo 2017tečaj 2017 14tečaj 2017 50

Tečaj, ki bo potekal na Zdravstveni fakulteti,  je namenjen vsem kandidatom, ki se nameravajo vpisati na študij Laboratorijske zobne protetike in bi radi utrdili svoje spretnosti, potrebne za praktični izpit iz ročnih spretnosti. Udeležijo pa se ga lahko tudi vsi, ki bi se radi naučili osnov risanja in modeliranja.

Vsebinsko gre za sklop risarskih nalog, ki je v celoti prilagojen izpitnim zahtevam, modeliranje pa obsega delo z glino - oblikovanje male plastike, tako geometrijskih kot amorfnih oblik.Gre za intenzivni tečaj in individualno delo z vsakim kandidatom.

Orodja za risanje, obdelavo materiala ter glino dobijo udeleženci na fakulteti: ves material, orodja za risanje in obdelavo na tečaju so vključena v ceno tečaja.

Tečaj bosta vodila predavatelja, ki to tematiko tudi predavata na ZF, na smeri LZP :
redni profesor Dušan Kirbiš, akad. slikar, ter docent Dare Birsa, akad. grafik in slikar.
Oba sta predavatelja na Zdravstveni in drugih fakultetah univerze v Ljubljani z izkušnjami vodenja tečajev in delavnic pri nas in v tujini.

Tečajnikom so ponujene vsebine, ki so tudi vsebina sprejemnih izpitov, obsega pa znanja, ki jih pričakujejo tudi druge fakultete iz področja vizualnih komunikacij (NTF, ALUO, FD, FA).

TERMINI IN PRIJAVA

Udeleženci lahko izbirajo med možnostmi prijave na:

- RISANJE IN MODELIRANJE - 4x4 + 1x5 ur; cena z vključenim DDV: 168 EUR,

- MODELIRANJE 1x5 ur, cena z vključenim DDV: 50 EUR.

SKLOPI TERMINOV:

RISANJE IN MODELIRANJE:

 1. OB PETKIH od 16h do 19h: risanje: 16.3., 23.3., 30.3. 6.4. 2018;  modeliranje: 13.4.2018 

prijava - petki

2. OB SOBOTAH od  9h do 12h;  risanje:  17.3., 24.3., 7.4., 14.4.2018; modeliranje:  21.4.2018

prijava - sobote

MODELIRANJE:

prijava modeliranje

Število udeležencev na posameznem terminu je omejeno, zato si pridružujemo pravico, da prijave zapremo, ko bo število doseženo.

Udeleženci prejmejo po končanem tečaju potrdilo o udeležbi.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01/300-11-65, oziroma na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vljudno vabljeni!

 

Nekaj utrinkov kandidatov po opravljenem tečaju:  

... Vedno sem lahko vprašala, če kaj nisem znala in sem na to dobila kvaliteten odgovor.

... Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje med potekom tečaja ter profesorjeve zelo nazorne ter preproste razlage. Všeč mi je bilo tudi to, da se je profesor posvečal vsakemu posebej in brez zadržkov opozarjal na naše napake, ki smo jih le tako lahko odpravili.
 
... Predavanje je bilo nazorno, natančno, zelo poučno, praktično delo je bilo sproščeno, predavatelj se je posvetil vsakemu  posebej.
 
Kategorija: Aktualna obvestila