Ponudbe za delo

UKC Ljubljana vabi študente študijskega programa Zdravstvena nega, še posebej študente 2., 3. letnika in tudi absolvente na delo preko Študentskega servisa.

Za delo v Zdravstveni negi je urna postavka v UKC Ljubljana naslednja: 6,50 EUR / bruto / uro oz. 5,49 EUR / neto / uro.

Kontakt za prijave študentov za delo preko Študentskega servisa: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

______

Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj
za potrebe izvajanja programa Dora za izvajanje administracije potrebuje študenta radiologije, ki bi bil pripravljen z njimi sodelovati daljše obdobje. 

Študentsko delo je primerno predvsem za absolvente, saj gre za delo za obdobje 3 – 6 mesecev s predhodnim dvodnevnim usposabljanjem na Onkološkem inštitutu.

Svojo prijavo pošljite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

_____

Podjetje HOLMED d.o.o. iz Škofje Loke išče študente zdravstvene nege za delo preko študentskega servisa. Študentje naj kontaktirajo ga. Svetlano Jelić preko kontaktnih podatkov na https://www.holmed.si/

_____

VITA CENTER

_____

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE

Kategorija: Študenti in diplomanti