Ponudbe za delo

ZD Krško vabi študente fizioterapije, ki so zainteresirani za študentsko delo fizioterapevta v ZD Krško. Gre za občasno datumsko planirano pomoč pri izvajanju zdravstveno vzgojnih delavnic v okviru ZVC ZD Krško.

Več informacij: Tel. št. 07 488 02 04, 051 622 911 ali e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

______

Objavljamo razpis Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana za 3 prosta delovna mesta dipl. m. s. v psihiatriji za nedoločen čas.

______

UKC Ljubljana
vabi študente študijskega programa Zdravstvena nega, še posebej študente 2., 3. letnika in tudi absolvente na delo preko Študentskega servisa.

Za delo v Zdravstveni negi je urna postavka v UKC Ljubljana naslednja: 6,50 EUR / bruto / uro oz. 5,49 EUR / neto / uro.

Kontakt za prijave študentov za delo preko Študentskega servisa: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

______

Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj
za potrebe izvajanja programa Dora za izvajanje administracije potrebuje študenta radiologije, ki bi bil pripravljen z njimi sodelovati daljše obdobje. 

Študentsko delo je primerno predvsem za absolvente, saj gre za delo za obdobje 3 – 6 mesecev s predhodnim dvodnevnim usposabljanjem na Onkološkem inštitutu.

Svojo prijavo pošljite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Kategorija: Študenti in diplomanti