Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Za študente naše fakultete, mlade raziskovalce in mlade profesionalce je že tretje leto zapored na voljo brezplačno izobraževanje na temo umetne inteligence v medicini. To bo potekalo v okviru največje mreže organizacij in inovacij na področju zdravja, podprte s strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologije (EIT) in Evropske Unije, EIT Health. Trening organizirajo prestižni GE Healthcare, LEITAT Technological Center in KTH Royal Institute of Technology.

10-tedensko online izobraževanje se prične 21. junija in traja do 30. avgusta (ob ponedeljkih, od 15. do 17.30 ure). 450 udeležencem iz celotne EU predajajo znanja vrhunski strokovnjaki in mentorji, ki jim pomagajo pri spoznavanju področja in delovanja umetne inteligence, doprinosa v medicini, diagnostiki, ipd.

Kratek opis programa.

Več informacij na https://helloaionline.com/, kjer se izvede tudi prijava. Ker je LUI slovensko središče za EIT Health, se v prijavnici pri vprašanju >Which RIS Hub does your institution of current education or employment belong to?< izbere Slovenija.

Rok prijav je podaljšan do 11. junija 2021.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »