Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Edita Čepin – Ditka, kantavtorica in skladateljica, je diplomirala na študijskem programu Delovna terapija. V absolventskem letu je opravila dodatno izobraževanje s področja razvojno nevrološke obravnave po Bobathu. Vsa leta študija je pridno gradila tudi glasbeno kariero, kamor se je po opravljeni diplomi na Zdravstveni fakulteti tudi poklicno usmerila.

Kot kantavtorica in skladateljica, v slovenskem glasbenem prostoru danes najbolj prepoznavna po uglasbljanju poezije pesnika Ferija Lainščka, uspešno gradi svojo glasbeno zgodbo v Sloveniji, s svojimi avtorskimi skladbami v angleškem jeziku pa dosega odmevne rezultate tudi v tujini.

Čeprav trenutno ne opravlja poklica delovne terapevtke, ves čas ohranja stik s stroko, znanja, pridobljena v času študija pa ji dobro služijo tako na njeni karierni poti, kot pri nadaljnjih izobraževanjih. V zadnjih letih je svoje znanje nadgradila še s področja hipnoterapije in obrazne joge. Verjame, da je bil študij delovne terapije dobra izhodiščna točka za vse, kar danes v življenju počne. Kot večkrat poudari, je že sama glasba terapija, kar začuti na vsakem svojem koncertu. V bodoče si želi vsa svoja znanja povezati in skupaj z glasbo še bolj pomagati ljudem, živeti polno, zdravo in harmonično življenje.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »