Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Zobotehnike, inženirje zobne protetike, diplomirane laboratorijske zobni protetike ter druge zobozdravstveni izvajalce vabimo na 6. bienalni strokovno - izobraževalni seminar: LABORATORIJSKA PROTETIKA 2024, ki bo potekal v petek, 26.1. 2024 in v soboto, 27.1.2024 na Zdravstveni fakulteti UL.

Bienalni strokovno - izobraževalni seminar z mednarodno udeležbo je največji dogodek za strokovno javnost s področja laboratorijske zobne protetike na slovenskih tleh. Tokratni dogodek bo že peti po vrsti.

Zdravstvena situacija v slovenski družbi ni ustavila napredka v zobni protetiki.

Na seminarju bodo predstavljene najnovejše tehnike in smernice stroke.

Med odmori ter ob zaključku dneva boste imeli priložnost uživati v kulinaričnih dobrotah in osvežilnih napitkih, hkrati pa izmenjati ideje, zamisli ter se povezati s kolegi iz stroke.

Kot na prejšnjih seminarjih bodo petkova predavanja zaključena s komičnim stand-up nastopom.

Tudi letos bo organizirana razstava razstava umetniških in ostalih izdelkov, ki jih laboratorijski protetiki ustvarjate ob prostem času. Vabimo vas, da predstavite svoje izdelke!!

Zadnji dan seminarja pa bomo med prisotnimi udeleženci izžrebali privlačne nagrade.

PROGRAM

PRIJAVA

ZLOŽENKA

KOTIZACIJA
Ob dodatni podpori sponzorjev smo uspeli znižati ceno kotizacije za nečlane na 280 EUR
Člani ZLZPS: 220EUR
Študenti in dijaki: 100 EUR
Cene vključujejo DDV.

V kotizaciji je vključeno_seminarska gradiva, udeležba na predavanji, 2 topla obroka (večerja v petek in kosilo v soboto), kava in prigrizki ob odmorih, ogled monokomedije in potrdilo o udeležbi.

Lepo vabljeni!

Sponzorji dogodka:

dentaliabredent  PRODENT Logo H 2017 C


Fotografije dogodka

 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »