Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Študentke, študente in zaposlene UL vabi na povezovalno-družabni dogodek Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju, ki bo potekalo v sredo, 31. maja 2023, ob 14. uri na Ljubljanici. Tekmovanje je organizirano v sodelovanju s Kajak kanu klubom Ljubljana in poteka ob zaključku študijskega procesa, svetovnemu dnevu športa in ob 60-letnici športa na Univerzi v Ljubljani.

Pogoji za sodelovanje
Članice UL so vabljene k prijavi ekipe v sestavi 10 članic oziroma članov, ki imajo status študentke, študenta oziroma zaposlene, zaposlenega na članici UL. Na tekmovanju lahko sodelujejo vsi, brez predznanja in izkušenj. Posamezna fakulteta ali akademija lahko prijavi največ eno ekipo. V vsaki ekipi morajo biti vsaj 2 osebi nasprotnega spola.

V primeru, da posamezna fakulteta ali akademija ne more v celoti sestaviti ekipe, se lahko poveže z drugo članico UL ali organizatorjem dogodka (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; M: 030 641 648). Enako velja za posameznice in posameznike, ki želijo sodelovati na dogodku, vendar nimajo ekipe.

Tekmuje se po sistemu izpadanja. Rezultati predtekmovanja služijo za razvrstitev ekip v pare. V izločilne boje se uvrsti najhitrejših osem ekip. Najboljše tri ekipe prejmejo pokale, člani teh ekip pa medalje.

Vabljeni, da se dogodka udeležite tudi tisti, ki ne boste tekmovali, in z navijanjem pozdravite ekipe Univerze v Ljubljani. Po tekmovanju sledi druženje.

Prijava in več informacij.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »