Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Ste vedeli, da dobro desetino operiranih bolnikov po kirurškem posegu doleti okužba kirurške rane? Tovrstne okužbe predstavljajo kar petino vseh bolnišničnih okužb.

Vemo, da vsakodnevno upoštevamo številne ukrepe za zmanjšanje okužb kirurških ran ter bolnišničnih okužb. Upoštevamo zelo visoke standarde čistoče in se trudimo, da bi bili kirurška dvorana in vsi instrumenti, materiali in oblačila čim bolj sterilni. Kaj manjka in kje so priložnosti za izboljšave?

O tem bodo spregovorili priznani slovenski strokovnjaki in gostja iz tujine na strokovnem srečanju in okrogli mizi v torek, 13. aprila 2021 od 15.30 do 18. ure.

Dogodek je brezplačen in je prijavljen za kreditne točke pri Zdravniški zbornici (2 KT) in Zbornici zdravstvene in babiške nege - Zvezi strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije. Število mest je omejeno.

Program.
Prijava. 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »