Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Center za obštudijsko dejavnost UL odpira tri dejavnosti na katere se lahko vpišete vsi študenti UL - tudi brez uveljavljanja kreditnih točk.

Nova znanja in veščine lahko razširite na dejavnostih:
- Digitalne kompetence obravnavajo digitalno pismenost, ki je ključna veščina v današnjem hitro spreminjajočem se svetu. Pridružite se predmetu, na katerem boste obravnavali digitalno komuniciranje in sodelovanje, digitalno varnost in reševanje problemov ter izdelovali digitalne vsebine,
- na predmetu Razvoj veščin za učinkovito delo boste izboljšali svoje veščine upravljanja s časom, komunikacijske spretnosti, sposobnosti reševanja problemov, delovanja v timu, vodenja in organizacijske dinamike,
- z vključitvijo na predmet Okoljski vidik trajnostnega razvoja boste pridobili znanje in orodja, ki vam bodo omogočila razumevanje kompleksnih okoljskih izzivov, s katerimi se soočamo, in iskanje trajnostnih rešitev. 

PRIJAVA (Za vpis v spletno učilnico COD UL uporabite svojo UL identiteto (npr.: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)).

COD UL post

 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »