Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Zdravstvena fakulteta v Zagrebu (Zdravstveno Veleučilište Zagreb) v sodelovanju z Zdravstveno fakulteto Univerze v Ljubljani in drugimi relevantnimi zdravstvenimi fakultetami v državah, kjer živijo pripadniki romske narodne manjšine, izvaja pomembno raziskavo o stereotipih in socialni distanci medicinskih sester in drugih zdravstvenih delavcev do pripadnikov romske narodne manjšine (Romi) kot upravičencev do zdravstvenega varstva.

Raziskava je skladna z najvišjimi etičnimi standardi in jo je potrdila Etična komisija - Zdravstveno Veleučilište Zagreb (062-03/22-18/509). Vsi odgovori sodelujočih starih 18 in več bodo anonimni in analizirani izključno na skupinski in ne na individualni ravni ter bodo izraženi s statističnimi kazalci.

Vljudno vabljenki k sodelovanju.

POVEZAVA DO SPLETNEGA VPRAŠALNIKA

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »