Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Med 8. in 11. majem 2023 je v Corku na Irskem potekal sestanek projekta GenoNurse. Gostiteljici sestanka sta bili Josephine Hegarty in Maria Caple iz University College Cork. Udeležili so se ga Arja Halkoaho, Nina Smolander, Mari Laaksonen in Essi Ylistalo s Finske, Angelo Dante in Cristina Petrucci iz Italije ter Marija Milavec Kapun in Lucija Matić iz Slovenije.

Namen projekta GenoNurse je podpreti razvoj izobraževanja na področju genetske in genomske zdravstvene nege v Evropi. Glavni cilj projekta GenoNurse je ustvariti model evropskega izobraževanja, ki bo nudil izhodišče učiteljem in študentom zdravstvene nege pri razvijanju znanja in spretnosti s področja predvsem svetovanja na področju genetike in genomike.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »