Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Evropski dnevi raziskav in inovacij (European Research and Innovation Days) so letni vodilni dogodek Evropske komisije, ki združuje oblikovalce politik, raziskovalce, podjetnike in javnost, da skupaj razpravljajo in oblikujejo prihodnost raziskav in inovacij v Evropi in drugod.

Letošnji spletni dogodek bo potekal 23. in 24. junija 2021.

Ker se je z letom 2021 začel izvajati najbolj ambiciozen program EU za raziskave in inovacije doslej - program Obzorje Evropa, predstavlja to leto odločilni čas za krepitev evropskega raziskovalnega prostora. Sodelovanje na področju raziskav in inovacij je bistvenega pomena za okrevanje po pandemiji COVID-19 in bo utrlo pot v bolj zeleno in digitalno prihodnost. Evropski dnevi raziskav in inovacij so edinstvena priložnost, da v pogovor dodate svoj glas.

Namen dogodka je predvsem sodelovanje, povezovanje ter združevanju posameznikov in strokovnjakov z vseh področij za svetlejšo prihodnost.

Spletna stran dogodka

Program dogodka

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »