Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Organizacijski odbor MPN&MPNr-EuroNet Ljubljana vas vabi na 15. Mednarodno srečanje MPN&MPNr-EuroNet »Diagnostika in zdravljenje mieloproliferativnih novotvorb in povezanih prirojenih bolezni«, ki bo potekalo od 21. do 23. aprila 2021 v obliki videokonference v okolju Zoom webinar.

Medicinska fakulteta in Univerzitetni klinični center gostita 15. srečanje evropskega združenja MPN&MPNr-EuroNet, ki deluje na področju mieloproliferativnih novotvorb (MPN) ter prirojenih bolezni mieloičnega sistema. Tridnevno srečanje združuje predstavitve s področja od klinične hematologije do biokemije in molekularne biologije in bo letos prvič organizirano v Sloveniji.

Srečanje bo potekalo v angleškem jeziku. Udeležba na srečanju je brezplačna. V namen udeležbe je potrebna registracija na spletni strani srečanja, po prijavi boste preko emaila prejeli povezavo na Zoom webinar.

Program srečanja

Več informacij in registracija na povezavi.

Zadnji rok za prijavo je 20. april 2021. Dogodek je objavljen tudi na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije – izobraževanje in omogoča pridobitev 14 točk za obnovitev licence.

Lepo vabljeni!

 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »